Početna PROIZVODI I USLUGE PIRELLI - Gume za gospodarska vozila

PIRELLI - Gume za gospodarska vozila

Pregledajte najnoviji katalog ljetnih i zimskih Pirelli guma ovdje.

Od 17. do 24.5. svi kupci Pirelli guma u AH Servisima ostvaruju pravo na besplatnu montažu. Pirelli gume dostupne su u 40 prodajno-servisnih centara AH Servisa. 

 

Pirelli. Strast za vožnjom

Stoljetno iskustvo u proizvodnji guma omogućilo je Pirelliju da u svojim proizvodima objedini maksimalnu razinu sigurnosti, dugotrajnosti i udobnosti. Kontinuirano unaprijeđujući svoje znanje te vođeni entuzijazmom za vožnju, Pirellijevi inženjeri i tehničari uvijek teže inovacijama u razvoju svojih proizvoda.
Svaka Pirelli guma jamči odlične performanse, izuzetan osjećaj za cestu i ponašanje automobila.

Pirelli nudi izvanredan izbor automobilskih guma koje ispunjavaju sve potrebe kupaca, spajajući tehnologiju vrhunske izvedbe (Ultra High Performance Technology) koja proizlazi iz motosporta, s novim ekološkim karakteristikama filozofije “Green Performace”.

Pogledajte najnoviji katalog ljetnih Pirelli guma!

PirellIjeva dugovječnost u motosportu rezultirala je jedinstvenim uvidom u razvoj guma vrhunske tehnologije. S više od 100 godina na pobjedničkom prijestolju na utrkama, Pirelli opskrbljuje gume za najzahtjevnije i najprestižnije utrke diljem svijeta kao što je utrkla Formule 1 za koju je Pirelli potpisao petogodišnji ugovor kao glavni dobavljač guma.
Pirelli nisu zaobišle i prestižne nagrade poput one za najboljeg dobavljača Volkswagen grupe 2013. godine po kriterijima globalnog partnerstva, kvalitete proizvoda, konkurentnosti, i I fleksibilnosti.

  
Za više informacija o odabranom proizvodu kontaktirajte Vaš prodajno-servisni centar.

Novosti