GOOD YEAR

Pogledajte najnoviji katalog ljetnih guma ovdje. 

Pregled ljetnih modela za osobna vozila.
Klikni za sliku za bolji prikaz.


Pregled ljetnih modela za SUV i 4X4 vozila.
Klikni za sliku za bolji prikaz.


Pregled ljetnih modela za dostavna vozila.
Klikni za sliku za bolji prikaz.

Vožnja na krilima Goodyeara
Goodyear Tire & Rubber Company proizvodi i prodaje gume za osobna i gospodarska vozila, nekoliko linija remenja, gumeno-tehničke i druge gumene proizvode za transportnu industriju i druga industrijska tržišta. The Goodyear Tire & Rubber Company sa sjedištem u Akronu, Ohio (SAD) ima više od 100 tvornica u 29 zemalja. Kompanija Goodyear osnovana je 1898. godine.
Inovativne gume Goodyear s odličnim svojstvima zadovoljavaju očekivanja najzahtjevnijih kupaca. Veliki izbor, vrhunska kvaliteta, stogodišnje iskustvo i kontinuirani razvoj tehnologije i proizvoda Goodyear svrstava u sigurne i pouzdane proizvođače guma.
Tijekom čitave svoje povijesti goodyear je bio pionir na području inovacija. u razvoju goodyearovih guma danas sudjeluju istraživači i inženjeri iz čitavoga svijeta i uvode nove tehnologije.
Ne samo da djeluju na znanstvenom vrhu na području gume i polimera nego su se raširili i na posve druga područja, kao što su računalstvo, fizika i matematika. Kao što možete vidjeti, proizvodnja guma kod nas uključuje puno prethodnoga razmišljanja.

Za više informacija o odabranom proizvodu kontaktirajte Vaš prodajno-servisni centar.

Novosti