Početna PROIZVODI I USLUGE BILSTEIN AMORTIZERI

BILSTEIN

Amortizeri su od ključnog značaja za sigurnost, udobnost i vozna svojstva vašeg automobila. Auto Hrvatska Dijelovi d.o.o. ekskluzivni je uvoznik kompletnog programa Bilstein za Republiku Hrvatsku. Njemački proizvođač Bilstein poznat je po iznimnoj kvaliteti i učinkovitosti amortizera, razvija amortizere u prvoj ugradnji opreme uglednih proizvođača automobila poput Mercedesa, BMW-a, Ferraria, Porschea, Jaguara i mnogih drugih.

Sportski amortizeri Bilstein i sustavi ovjesa su dokazani u DTM-u, Formuli 1, Formuli 3, Nascar-u... Najpoznatije svjetske tuning kuće poput ABT-a, Brabusa, AMG-a, AC Schnitzer-a, Irmscher-a, TechArt-a i drugih također koriste Bilstein amortizere.

U ponudi su klasični amortizeri za sve marke vozila, sportski amortizeri i setovi sportskih amortizera i opruga, odbojne gume i manžete amortizera te prijenosni testeri amortizera. Bilstein amortizeri imaju najpovoljniji odnos kvalitete i cijene na tržištu a jamstveni rok je 2 godine.

Povijest

BILSTEIN amortizeri su od samog početka proizvodnje 1954. i patentiranja prvog plinskog amortizera s jednom komorom vodeća svjetska marka u inovacijama i visokoj tehnologiji u segmentu automobilizma. Dokazali su se automobilskim natjecanjima Formula 1, Formula 3, Nascar i Rally.

Uz auto dizalice, August Bilstein je godine 1954. donio povijesnu odluku o početku proizvodnje amortizera za prvu ugradnju u vozila. Ubrzo patentira "de carbon" - amortizer sa jednom komorom i počinje s njegovom proizvodnjom, nakon čega postaje glavni izvor patenata sa 16 svjetski poznatih patenata, čime je izazvao pravu revoluciju u sigurnosti i udobnosti vožnje.

Za više informacija o odabranom proizvodu kontaktirajte Vaš prodajno-servisni centar.

Novosti