Početna Novosti Toyo Tires - novi ponosni premium sponzor AC Milana

Toyo Tires - novi ponosni premium sponzor AC Milana

Toyo Tires& Rubber Co, Ltd (sjedište u Osaki, predsjednik uprave: Akira Nobuki)  je potpisao  sporazum o sponzorstvu svjetski poznatog talijanskog  nogometnog kluba AC Milan ( Associazione Calcio Milan). Toyo Tires će sponzorirati klub do lipnja, 2016. Toyo Tires& Rubber Co, Ltd je prva japanska kompanija koja je potpisala premium sponzorstvo sa AC Milan.

Toyo Tire & Rubber kontinuirano ulaže u sve veću prisutnost na tržištu na globalnoj razini. Ovo sponzorstvo će svakako zbog ogromne popularnosti nogometa pozitivno utjecati na imidž brenda.

AC Milan je klub serije A,  na prvom je mjestu po broju osvojenih internacionalnih kupova.  Iz Toya poručuju da su uvjereni da će ovako moćan i popularan klub doprinijeti jačanju globalne prisutnosti brenda Toyo i ojačati svijest o Toyo Tires kao brendu.

Iz ovog partnerstva moguće je očekivasti da će stvoriti značajne prednosti  za Toyo u kratkom periodu posebno na tržištima  gdje je popularnost nogometa vrlo velika  npr. na srednjem istoku i u Rusiji na kojima tvrtka Toyo Tires& Rubber Co ima u planu širenje poslovanja, Kini,  koja je pozicionirana kao ključno tržište Toyo Tiresa, jugoistočnoj  Aziji, Japanu i članicama  EU sa posebnim naglaskom na Italiju, domovinu kluba AC Milan.

Menadžment obje tvrtke iznio je svoje dojmove o novom partnerstvu:

Barbara Berlusconi, podpredsjednica i izvršna direktorica AC Milan:

Oduševljeni smo što možemo pozdraviti Toyo Tires kao našeg novog premium partnera kluba .Njegujemo iste vrijednosti kada je u pitanju izvedba i težimo izvrsnosti  i upravo nas to povezuuje u ovome partnerstvu. Ovo partnerstvo odražava globalni doseg kluba AH milan i počašćeni smo što smo sklopili suradnju sa globalno poznatim i priznatim brendom kao što je Toyo Tires. Kroz ovo partnerstvo gledamo naprijed i prema jaćanju povezanosti sa našim brojnim obožavateljima u Aziji.“

Toyo Tire & Rubber Co., Ltd. Predsjednik uprave i  CEO Akira Nobuki


Kroz ovo partnerstvo želimo ojačati svoju prisutnost na tržištu i  pozicionirati se kao globalni igrač kroz sponzorstvo vrlo cijenjenog i popularnog kluba AC Milan.Čast nam je što smo dobili priliku sponzoriati klub za kojeg smatramo da ima puno sličnosti sa temeljnim vrijednostima naše kompanije.  Smatramo da ćemo uzajamnom podrškom doprijeti razvoju i jačanji kompanije na globalnoj razini.“

Tvrtka Toyo Tire & Rubber Co, Ltd je jedna od vodećih svjetskih proizvođača guma sa podružnicama u više od 100 zemalja svijeta.Tvrtka trenutno zapošljava više od 6.000 zaposlenika.
Osnovana je 1945. godine sa sjedištem u Osaki u Japanu a europsko predstavništvo osnovano je 2005. godine pod nazivom Toyo Tire Europe GmbH.Tri glavne odrednice poslovanja tvrtke su gume, automobilska tehnologija i kemikalije. Osnovna djelatnost tvrtke čine razvoj i proizvodnja guma visokih performansi te jaka marketinška strategija prisutnosti na tržištu.
Asortiman guma uključuje modele ljetnih i zimskih guma za osobna, 4x4 , kombi vozila te gospodarska vozila.
Tvrtka Auto Hrvatska Autodijelovi d.o.o. je uvoznik i distributer Toyo Tires guma za hrvatsko tržište.
Veliki izbor guma po cijenama koje jamče najbolji odnos cijene i kvalitete, možete pronaći u prodajno-.servisnim centrima AH Servisima na 40 lokacija u Hrvatskoj.
Više informacija na www.ahservis.hr  i www.autohrvatska.hr.
 

Anketa

Koja riječ najbolje opisuje uslugu u AH Servisu?

Rezultati

Katalog svih modela guma

Novosti