Početna Novosti Toyo Tires i Auto Hrvatska vode te na Top Gear!

Toyo Tires i Auto Hrvatska vode te na Top Gear!

Ako još uvijek niste sigurni koje gume najbolje pristaju vašem vozilu i ne pristajete na kompromis kad je u pitanju sigurnost i udobnost  prilikom vožnje u svim vremenskim uvjetima, upoznajte Toyo Tires gume.

Toyo Tires gume jamče visoku razinu stabilnosti vozila u zavojima, odličan prijenos sila kočenja i ubrzanja i smanjenu potrošnju goriva.
Asortiman guma japanske kvalitete, obuhvaća širok spektar modela sa visokim performansama, gume prilagođene sportskim natjecanjima, gume za SUV i 4x4 vozila te ekološke Proxes Nano energy gume. Toyo Tres su prepoznate kao best buy gume  jer nude optimalan sklad između kvalitete i cijene.

Od 10.-17.5. svim kupcima Toyo Tires guma uz kupnju i montažu u prodajno-servisnim centrima AH Servisima,  poklanjamo Toyo majicu proizvedenu u limitiranoj količini. Svi kupci Toyo Tires guma moći će sudjelovati u Toyo kvizu znanja i pokušati osvojiti karte za vrhunski spektakl Top Gear u Areni Zagreb. Kviz će biti objavljen na Internet stranici www.ahservis.hr, 18.5. Prvih 5 natjecatelja koji odgovore točno na sva pitanja osvajaju po 1 ulaznicu.
Više informacija o Toyo Tires gumama pogledajte ovdje.
Pregledajte online katalog guma i potražite Toyo gume koje vam najbolje odgovaraju.

Anketa

Koja riječ najbolje opisuje uslugu u AH Servisu?

Rezultati

Katalog svih modela guma

Novosti