Početna Novosti Tjedan žena u AH Servisima

Tjedan žena u AH Servisima

AH Servisi vole vozačice i pripremaju posebna iznenađenja i pogodnosti za dame u Tjednu žena!
Svaka žena koja u periodu od 1.do 8. ožujka doveze svoje vozilo na neku uslugu iz promotivne akcije Tjedan žena, dobiva pilates loptu i ima mogućnost sudjelovanja u AH Servis kvizu
 

AH Servisi, i to njih 40 diljem Hrvatske, ove godine posebno će proslaviti Dan žena te tom prigodom darivati sve žene vozačice, korisnice AH Servis usluga!

Naime, u periodu od 1. do 8. ožujka 2014. svaka žena koja doveze svoje vozilo na uslugu iz promotivne akcije dobit će pilates loptu, kao i mogućnost za sudjelovanje u AH Servis kvizu znanja u kojem se može osvojiti vrijedna nagrada: trodnevni aranžman za 2 osobe u Termama Tuhelj.
Dakle, u spomenutom periodu, svaka dama može dovesti svoje vozilo u jedan od četrdeset AH Servisa u Hrvatskoj i za korištenje jedne od navedenih usluga, kao poklon dobiva veliku pilates loptu! Usluge za koje vrijedi ova akcija su kupnja i zamjena Textar kočnica zajedno sa kupnjom i zamjenom Bosch brisača  te redovni servis vozila koji uključuje Wix filtere i Castrol ulje zajedno sa zamjenom brisača Bosch .

Ova super ponuda koja će obradovati svaku vozačicu vrijedi u navedenom periodu ili do isteka zaliha. Osim toga, kako bi njihov dan zaista bio poseban, svaka dama koja iskoristi ovu akciju ima mogućnost sudjelovanja i u AH Servis kvizu znanja na koji se može prijaviti 8.3. na http://ahservis.hr/kvizznanja/. Najbrža dama koja odgovori točno na najviše pitanja osvaja trodnevni paket za 2 osobe u kojem mogu više saznati o pozitivnim učincima termalnog blata, uživati u saunanju u najvećem Svijetu sauna i osjećati se kao kraljica na posebnoj dvorskoj večeri u a la carte restoranu Dvorac Mihanović. Više o aranžmanu pročitajte ovdje.

Drage dame, AH Servis cijeni vozačice zato proslavimo zajedno vaš tjedan. Servisirajte svoje vozilo i ostanite fit!
 

Anketa

Koja riječ najbolje opisuje uslugu u AH Servisu?

Rezultati

Katalog svih modela guma

Novosti