Početna Novosti Promotivni dan u Zadar-u

Promotivni dan u poslovnom centru Zadar

U sklopu poslovnog kompleksa posluju centri Poslovne grupe Auto Hrvatska – Auto Hrvatska prodajno servisni centar, Audi Centar, Volkswagen centar i AH Servis – te partner u organizaciji Allianz Zagreb u sklopu kojeg je bio organiziran cjelodnevni zabavni program: natjecanje u spretnosti i brzini mijenjanja guma, gađanju limenki, pucanju u gol te igranju video igrica uz mogućnost osvajanja vrijednih nagrada. 

Auto Hrvatska poslovni centar Zadar pripremio je i veseli program za najmlađe. Za sve posjetitelje bile su pripremljene prezentacije i testne vožnje novih modela Audi i Volkswagen osobnih i lakih dostavnih vozila, rasprodaja testnih vozila, hrvatska premjera novog Tiguana, akcijske cijene na gume i rezervne dijelove u AH Servisu te popusti i vrijedni pokloni svakom kupcu na kupnju automobila.

Svakom posjetitelju koji je došao na Promotivni dan bio je uručen poklon bon za brojne akcijske pogodnosti iskoristiv u AH Servisu do 31.10.2011. koji je između brojnih akcijskih pogodnosti uključivao besplatno čuvanje vansezonskih guma za jednu sezonu, geometriju kotača za 75 kuna(redovna cijena je 150 kuna), 4 litre ulja sa izmjenom za 150 kuna (redovna cijena je 320 kuna), punjenje klima uređaja 250 kuna, pregled vozila sa ispisom testa kočnica za 10 kuna te popust na sve ostale usluge od 25 posto. Korisnicima koji su za vrijeme trajanja Promotivnog dana rezervirali termin servisa u AH Servisu dobili su na poklon eko test s ispisom.

Posjetitelji su mogli kupiti Audi već od 1.111 kuna mjesečno, a Golf Rabbit, opremljeniji nego ikada s uštedom od 22.500 kuna.

Auto Hrvatska Prodajno servisni centar Zadar pripremio je izložbu gospodarskih vozila i prezentaciju svojih usluga i kapaciteta te posebne akcije na rezervne dijelove za gospodarski program.

Partner u organizaciji, Allianz Zagreb prezentirao je na izložbenom prostoru usluge te promotivnu akciju na kasko osiguranje.

Ljubazno stručno osoblje Auto Hrvatska poslovnog centra Zadar bilo je na raspolaganju svim posjetiteljima za sva pitanja.

Anketa

Koja riječ najbolje opisuje uslugu u AH Servisu?

Rezultati

Katalog svih modela guma

Novosti