Početna Novosti Otvoren novi AH Servis u Zadru

Otvoren novi AH Servis u Zadru

Prodajno-servisni centar za prodaju rezervnih dijelova, guma i opreme za osobna i gospodarska vozila Auto Hrvatska Dijelova u Zadru dosad je bio lociran na adresi Jadranska cesta 47, a sad se preselio na lokaciju gdje se već nalaze ostale članice poslovne grupe Auto Hrvatska - MAN Prodajno servisni centar Zadar za gospodarska vozila MAN i Neoplan i Auto kuća Zadar, ovlašteni prodajno-servisni centar za VW i za Audi vozila.

 

AH Servis je naziv prodajno-servisne mreže tvrtke Auto Hrvatska Dijelovi. Mreža prodajno-servisnih centara pod nazivom AH Servisi (do 1.4.2009. mreža poznata pod nazivom Dryden auto servisi) na 16 lokacija u Hrvatskoj nudi kompletan program dijelova, guma i autoopreme, kao i usluge brzog servisa za osobna i laka dostavna vozila, što uključuje montažu guma, kompjutersku geometriju kotača, izmjenu ulja i filtera, ispušnih sustava, kočnica, amortizera i ovjesa, akumulatora, metlica brisača te kontrole i punjenja klima-uređaja, s posebnom pažnjom na poštivanje svih propisa i preporuka o zaštiti okoliša i zaštiti na radu.

Tvrtka Auto Hrvatska Dijelovi će i u sljedećem razdoblju nastaviti s razvojem i širenjem prodajno-servisne mreže putem vlastitih i franšiznih centara.

Anketa

Koja riječ najbolje opisuje uslugu u AH Servisu?

Rezultati

Katalog svih modela guma

Novosti