Početna Novosti Novi AH Servis Zagreb u Radničkoj cesti 182

Novi AH Servis Zagreb u Radničkoj cesti 182

9. lipnja 2009. započeo je s radom AH Servis Zagreb na adresi Radnička cesta 182. Novi AH Servis nudi kompletan asortiman iz ponude matične tvrtke Auto Hrvatska Dijelovi. Uz deset radnih mjesta, servis se sada nalazi na istoj lokaciji gdje i veliko centralno skladište rezervnih dijelova, guma i opreme na 15.000 m2, kao i sjedište tvrtke Auto Hrvatska Dijelovi. 

Mreža prodajno-servisnih centara pod nazivom AH Servisi (do 1.4.2009. poznata pod nazivom Dryden auto servisi) na 16 lokacija u Hrvatskoj nudi kompletan program rezervnih dijelova, guma i autoopreme, kao i usluge brzog servisa za osobna i laka dostavna vozila, što uključuje montažu guma, kompjutersku geometriju kotača, izmjenu ulja i filtera, ispušnih sustava, kočnica, amortizera i ovjesa, akumulatora, metlica brisača te kontrole i punjenja klima-uređaja, s posebnom pažnjom usmjerenom na poštivanje propisa i preporuka o zaštiti okoliša i zaštiti na radu. Tvrtka Auto Hrvatska Dijelovi planira i u sljedećem razdoblju nastaviti s razvojem i širenjem prodajno-servisne mreže putem vlastitih i franšiznih centara.

Na svečanom otvorenju 9. srpnja 2009. Bojan Kuščević, direktor tvrtke Auto Hrvatska Dijelovi, osvrnuo se na početak razvoja prodajno-servisne mreže i planovima za budućnost. "Poslovna grupa Auto Hrvatska sukladno planu poslovanja u razdoblju 2002.-2007. godine započela je razvoj mreže tzv. brzih servisa, s ciljem povećanja kapaciteta servisnih usluga krajnjim korisnicima osobnih vozila. Proces je započeo preuzimanjem društva DRYDEN, koji se u servisnom segmentu bavio isključivo montažom i demontažom guma.
Od 2006. godine, tim Auto Hrvatska Dijelova je investicijama u postojeće objekte, opremu i alate, kao i edukacijom zaposlenika u servisima uz pomoć svih pratećih stručnih službi, unaprijedio rad servisa modernijom organizacijom i ponudom mehaničarskih radova za osobna i laka dostavna vozila. Danas mreža posluje pod nazivom AH Servis na 12 vlastitih i 4 franšizne lokacije. Do kraja ove godine broj franšiznih partnera planira se povećati na 15.

U poslovanju u proteklom periodu kao nedostatak pokazao se nedovoljan kapacitet servisa u Zagrebu. S obzirom da u našim servisima čak ni u najjačoj sezoni izmjene zimskih guma ne želimo da naši korisnici čekaju, odlučili smo se na adaptaciju ovog prostora i otvaranje servisa s 10 radnih mjesta te po potrebi uz mogućnost povećanja kapaciteta. Kapaciteti servisa kojeg danas otvaramo omogućit će da u zimskoj sezoni napravimo i preko 30.000 montaža i demontaža guma, a u danima prvog snijega na ovoj lokaciji moći ćemo primiti 250 vozila i ugraditi 1.000 komada guma dnevno. Ukupno s mehaničarskim uslugama, godišnje u ovom servisu očekujemo redoviti protok od 8.000 vozila." 

Anketa

Koja riječ najbolje opisuje uslugu u AH Servisu?

Rezultati

Katalog svih modela guma

Novosti