Početna Novosti Kamion Djeda Mraza je proputovao Hrvatsku!

Kamion Djeda Mraza je proputovao Hrvatsku!

Kamion Djeda Mraza blještavo osvijetljen i originalno ukrašen i ovog prosinca je, treću godinu za redom, krenuo u posjet djeci u Hrvatskoj. Na putu dugom 2.750 kilometara zaustavio  se u 11 gradova i bio pozornica priredbe Zimski san na 19 veselih susreta Djeda Mraza, Tigra Tea, vilenjaka i patuljaka s mališanima i njihovim roditeljima.

Turneja je počela 7. prosinca besplatnom predstavom i zabavnim interaktivnim animacijama na splitskoj Rivi, a završila 22. prosinca humanitarnom predstavom za štičenike Doma Sv.Josipa u Hrvatskom Leskovcu. Nakon Splita kamion je posjetio Zadar (8.12.), Rijeku (9.12.), Pulu (10.12.), Pazin (11.12.), Slavonski Brod (14.12.), Osijek (15.12.), Varaždin (17.12.), Karlovac (18.12.) i Zagreb (21.i 22.12.). Dodatna predstava, 16.12. bila je poklon  izvođača i organizatora djeci u Vukovaru. Zahvaljujući sponzorima i razumijevanju vlasnika javnih prostora sve predstave za publiku potpuno su bile besplatne.

Osim malih i velikih gledatelja na gradskim trgovima, u bajkovito ukrašenom kamionu, predstavi, animacijama i poklonima donatora uživali su i djeca zaposlenika Poslovne grupe Auto Hrvatska. Za njih će zasebne predstave bile su održane u vlastitim prodajno-servisnim centrima. Partneri u ovom plemenitom pothvatu su članice Poslovne grupe Auto Hrvatska i Allianza.

Veliku poluprikolicu s darovima vukao je MAN-ov paradni tegljač TGX 18.480 crvene boje, s Euro 5 motorom od 480 KS. Svi mehaničarski, električarski i vulkanizerski radovi na Kamionu Djeda Mraza (KDM) obavljeni su u Auto Hrvatska prodaj-servisnom centru Zagreb. Oslikavanje i dekoracije na tegljaču izrađene su u pogonu tvrtke Belina iz Krapinskih toplica. Nekoliko stotina metara svijetlećih ukrasa, lampica i kontrolera ugradila je tvrtka Prggin. Posebno su uočljive brojne LED diode koje uokviruju masku hladnjaka i uglancani krovni nosač sa HS-SCHOCH reflektorima. Kromirana vanjska sirena dodatak je kojim Djed Mraz djeci je najavljivo svoj dolazak.

Od 5.12. najave, događaji, puno fotografija i videa s turneje bile su dostupno za lajkanje i komentiranje na facebooku: facebook.com/KamionDjedaMraza i YouTube kanalu: youtube.com/user/AutoHrvatskaTV.

Pogledajte kako je to bilo prijašnjih godina:

 

 

 


 

Anketa

Koja riječ najbolje opisuje uslugu u AH Servisu?

Rezultati

Katalog svih modela guma

Novosti