Početna Novosti Kamion Djeda Mraza ponovno putuje Hrvatskom!

Kamion Djeda Mraza ponovno putuje Hrvatskom!

Kamion Djeda Mraza blještavo osvijetljen i originalno ukrašen i ovog prosinca će, četvrtu godinu za redom, krenuti u posjet djeci u Hrvatskoj. Na putu dugom 2.750 kilometara zaustavit će se u 11 gradova i biti pozornica priredbe ‚Djed u zemlji čudesnoj‘ na 20 veselih predstava s Djedom Mrazom, Tigrom Teom, Božićnim drvcem, Kraljem i Poklonom koji govori. Turneja he započela danas besplatnom predstavom i zabavnim animacijama na splitskoj Rivi, a završit će 21. prosinca na trgu ispred Poslovnog centra Heinzelova u Zagrebu. Nakon Splita kamion će posjetiti Zadar (8.12.), Knin (9.12.), Rijeku (10.12.), Pulu (11.12.), Pazin (12.12.), Varaždin (13.12.), Osijek (14.12.), Slavonski Brod (15.12.), Karlovac (17.12.), Hrvatski Leskovac (18.12.) i Zagreb (21.12.). Dodatna predstava, 9.12. bit će poklon izvođača i organizatora djeci u Kninu. Zahvaljujući sponzorima i razumijevanju vlasnika javnih prostora sve predstave za publiku potpuno su besplatne. Tradicionalni partneri u ovom plemenitom podvigu su članice Poslovne grupe Auto Hrvatska i Allianza.

Osim malih i velikih gledatelja na gradskim trgovima, u unikatno ukrašenom kamionu, predstavi, zabavnim igrama i promotivnim poklonima uživat će i djeca zaposlenika poslovne grupe Auto Hrvatska i Allianza. Njih će Kamion Djeda Mraza i njegovi putnici-pomagači iz ‚Amicus – Epicentar Animacije‘ posjetiti u modernim radionicama Auto Hrvatska Prodajno servisnih centara.

U Kamion Djeda Mraza, koji vuče poluprikolicu s putujućom pozornicom dugačku skoro 14 metara, upregnut je crveni MAN-ov tegljač TGX 18.440 s Euro 5 motorom od 440 KS. Svi mehaničarski, električarski i vulkanizerski radovi obavljeni su u Auto Hrvatska prodajno-servisnom centru Zagreb. Oslikavanje i dekoracije na tegljaču izrađene su u suradnji s tvrtkama Belina iz Krapinskih toplica i Team Reklame iz Zagreba. Nekoliko stotina metara svijetlećih ukrasa, lampica i kontrolera ugradila je tvrtka Prggin. Posebno su atraktivne brojne LED diode koje uokviruju masku hladnjaka i uglancani krovni nosač sa HS-SCHOCH reflektorima. Kromirana vanjska sirena važan je dodatak kojim Djed Mraz djeci najavljuje dolazak.

Od 5.12. najave, događaji, puno fotografija i videa s turneje bit će dostupno za lajkanje i komentiranje na facebooku: facebook.com/KamionDjedaMraza i YouTube kanalu: youtube.com/user/AutoHrvatskaTV .

Anketa

Koja riječ najbolje opisuje uslugu u AH Servisu?

Rezultati

Katalog svih modela guma

Novosti