Početna Novosti Još jedna pobjeda na testu za Banner Power bull akumulator!

Još jedna pobjeda na testu za Banner Power bull akumulator!

Još jedna pobjeda na testu za Power Bull!
Nakon dodjele povijesne nagrade s rezultatom testa "vrlo dobar" od strane Stiftung Warentest u 2012. God., u prosincu  2013. god. ugledna švedska  testna organizacija Testfakta bira Power Bull premium bateriju kao pobjednika testa i dodjeljuje mu titulu "Best in Test".

Power Bull PRO P63 40 bio je predmet ovog usporednog testa i pobijedio je sa ukupnom ocjenom od 4,4 boda što je ostavilo vodeće konkurentne proizvođače Bosch, Varta, Exide, itd. u pozadini. Banner akumulator dobio je 4,7 bodova u kategoriji testiranja kapacitet što je daleko najbolja ocjena od svih proizvoda na testu. To je osobito važno imajući u vidu da je količina pohranjene energije u Ah ključ za dugi vijek trajanja akumulatora u vozilima s visokim zahtjevima električnog sustava. Banner Power Bull je također uvjerio Testfakta ispitivače s obzirom na njegove sposobnosti hladnog starta i dobio 4.4 boda.
Bannerov komercijalni CEO, g. Andreas Bawart kaže: "Mi smo jako zadovoljni ocjenom "Best in Test" koju je Testfakta dodijelila našem Power Bull akumulatoru. Naime, Švedska organizacija nositelj je regularnih i ozbiljnih testova akumulatora već duži niz godina . Nakon rezultat testa "vrlo dobar" dodijeljenog od strane Stiftung Warentest u 2012.g., ova nova pobjeda i nova ocjena "Best in Test"  je daljnji dokaz da proizvodimo i prodajemo priznate kvalitetne proizvode. "
 

Anketa

Koja riječ najbolje opisuje uslugu u AH Servisu?

Rezultati

Katalog svih modela guma

Novosti