Početna Novosti General tire gume - Gume koje su specijalizirane za sportske performanse

General tire gume - Gume koje su specijalizirane za sportske performanse

Američki brend guma General Tire nudi široki raspon ljetnih guma prema europskim zahtjevima.
Gume koje su specijalizirane za sportske performanse i koje se odlikuju  udobnošću – namijenjene putničkim automobilima i sigurnim dostavnim vozilima velike kilometraže

Tijekom posljednjih nekoliko godina tvrtka General Tire analizirala je svoj asortiman guma za putničke automobile i dostavna vozila kako bi udovoljila europskim standardima. Taj brend sada nudi tri modela kojima može zadovoljiti različite potrebe. Guma Altimax Sport razvijena je za potrebe vozača kojima je prioritet precizno upravljanje i kratki kočioni put.  

U međuvremenu, guma Altimax Comfort, ističe se glatkom vožnjom, velikom kilometražom te malim otporom kotrljanja, ali ne na račun odličnih standarda sigurnosti. Guma Eurovan line-up zaokružuje cijeli asortiman. Taj model gume za mala komercijalna i dostavna vozila je sigurna i ekonomična opcija kad je prijevoz ljudi i roba glavni zahtjev.

 

 

Guma Altimax Sport

Pogledajte katalog.

Guma General Tire Altimax Sport je razvijena specijalno za postizanje preciznog upravljanja i kratkog kočionog puta na mokrim i na suhim cestama.
U tom smislu, ta ljetna guma ima široke obodne utore u gaznom sloju s otvorenim ramenom, koje omogućava brzu odvodnju vode i kratak kočioni put čak i u uvjetima mokre ceste. Kruti vanjski rameni blokovi razvijeni su za precizni prijenos komandi upravljanja na vožnju u suhim uvjetima. Njihova stabilnost i krutost pružaju nenadmašivo upravljanje kako pri malim, tako i pri visokim brzinama te na zavojitim cestama. General Tire koristi napredni sastojak koji sadrži siliku u gaznom sloju kako bi se poboljšalo prianjanje i smanjio otpor kotrljanja.

Osim toga, asimetrična guma Altimax Sport ima i indikator vizualnog poravnanja (Visual Alignment Indicator - VAI), koji provjerava troši li se guma ujednačeno, te monitor za zamjenu gume (Replacement Tire Monitor - RTM), koji signalizira kad je gumu potrebno zamijeniti.  Guma Altimax Sport se proizvodi u 70 različitih verzija te se može specificirati za naplatke kotača veličine od 14 do 20 inča u promjeru.

Guma Altmax Comfort

Nova guma General Tire Altimax Comfort namijenjena je vozačima koji posebno cijene tihu gumu zbog komfora koji pruža. Imajući to na umu, inženjeri tvrtke General Tire konstruirali su gaznu površinu čiji blokovi dolaze u kontakt s cestom u zamaknutom redoslijedu te stoga razvijaju i zadržavaju nisku razinu harmonične buke ceste. Istovremeno, oni su stavili veliki naglasak na atribute sigurnosti gume.

Na primjer, Altimax Comfort, koja sadrži sastojak silike za nizak otpor kotrljanja kako bi postizala dobro prianjanje po mokrom vremenu, odlikuje se poprečno raspoređenim porama koje vrlo brzo raspršuju vodu kroz utore gazne površine za vrijeme vožnje po kiši. Ova asimetrična guma ima stabilne blokove na svojoj vanjskoj strani na kojoj guma može doista “počivati” za vrijeme vožnje kroz zavoje. To pruža visoki stupanj preciznosti upravljanja. Široka rebra u središnjem dijelu gazne površine dizajnirana su tako da stvaraju najveću moguću kontaktnu površinu za vrijeme kočenja, ali i na ravnim dijelovima ceste, pružajući na taj način pravolinijsku stabilnost i kratak kočioni put.

Guma Altimax Comfort također ima indikator vizualnog poravnanja (Visual Alignment Indicator - VAI) te  monitor za zamjenu gume (Replacement Tire Monitor - RTM). Proizvodi se u gotovo 50 verzija za naplatke veličina od 13 do 16 inča u promjeru.


 

Auto Hrvatska Autodijelovi su uvoznik i distributer general tire guma  za Republiku Hrvatsku.
Više informacija potražite na :
Radnička cesta 182 | Hr-10000 Zagreb
tel: 01/ 6167 727 | 01/ 6167 561 | 01/ 6167 692 | 01/ 6167 691
e-mail: gume@autohrvatska.hr

General tire gume potražite i u AH Servis prodajno-servisnim centrima na 38 lokacija u Hrvatskoj.
Popis servisa potražite OVDJE.
Provjerite i cijene General tire guma.

Anketa

Koja riječ najbolje opisuje uslugu u AH Servisu?

Rezultati

Katalog svih modela guma

Novosti