Početna Novosti Dan otvorenih vrata u Rijeci – Posjetitelji oduševljeni asortimanom i uslugom

Dan otvorenih vrata u Rijeci – Posjetitelji oduševljeni asortimanom i uslugom

Auto Hrvatska je ovu subotu održala Dan otvorenih vrata u svom novootvorenom prodajno – servisnom centru u Rijeci u Poslovnoj zoni Cernik  specijaliziranom za redovno održavanje i popravak svim marki osobnih i lakih gospodarskih vozila. To uključuje montažu guma, 'hotel' za sezonsko skladištenje guma, maloprodaju, veleprodaju te ugradnju rezervnih dijelova kao i prodaju rabljenih vozila.

U Rijeci u Poslovnoj zoni Cernik u Čavlima, ove je subote, 8. studenog, bilo vrlo zanimljivo.


Dan otvorenih vrata zainteresirao je velik broj posjetitelja koji je dočekao stručni tim . Posjetitelji su mogli ugovoriti servisni termin , montirati sezonske gume, kupiti rezervne dijelove i odlično se zabaviti te dobiti kupon akcijskog paketa za kupnju, montažu i skladištenje guma što je ugodno iznenadilo posjetitelje. Baš kao i širina asortimana i brzina usluge. Najsimpatičnije je bilo nagradno natjecanje u brzom mijenjanju kotača u kojem je najbrži sudionik osvojio 4 zimske gume. Ostali koji nisu bili toliko brzi mogli su iskoristiti kupon s posebnim pogodnostima poput:

• 25% popusta na kupnju guma: Toyo Tires, Continental, Barum ili General Tire
• Akcijsku cijenu montaže guma od 125 kuna
• Usluga skladištenja guma u jednoj sezoni (6 mj.) za samo 1 kunu.
Navedene pogodnosti vrijedit će kod korištenja cijelog paketa navedenih usluga do 15.11.2014.


Optička dijagnostika, montaža i demontaža bez naprezanja gume i kotača, balansiranje s automatskim pozicioniranjem i dijagnostikom, izmjena ulja i filtara, kontrola i popravak kočnica, amortizera i ovjesa, kontrola i punjenje klima uređaja,  sve do prodaje rabljenih automobila, osnovne su djelatnosti novog centra Auto Hrvatske. Iznimno zadovoljan otvoranjem novog servisa bio je i Makso Frančišković, direktor regije Primorje jer su sada u Rijeci i Mavrincima zaposlena 22 djelatnika, s velikim izgledima da ih uskoro bude tridesetak.

Servisni centar u Mavrincima ima više od 800 četvornih metara korisnog prostora, a osam radnih mjesta u servisu opremljeno je najmodernijom tehnikom. Zaposlenici su prošli specijalističku edukaciju što tim čini stručnim i profesionalnim. Novi centar u Rijeci posluje u sustavu poslovne grupe Auto Hrvatska i mreži od 40 servisa.

Anketa

Koja riječ najbolje opisuje uslugu u AH Servisu?

Rezultati

Katalog svih modela guma

Novosti