Početna Novosti Banner Power Bull akumulator–pobjednik u kategoriji startnih akumulatora

Banner Power Bull akumulator–u kategoriji startnih akumulatora

Prema studijiskom testiranju 2012. godine provedenom od strane German Automobile cluba u suradnji sa ADAC-om, startni akumulator Banner Power bull snage P7209 nagrađen je sa ocjenom „vrlo dobar“ sa rejtingom 1,4  što ga je učinilo pobjednikom u kategoriji startnih akumulatora. Ovo je prvi slučaj da je na testiranju akumulatora dobivena visoka ocjena “vrlo dobar“. Ocjene su dodjeljene prema kriterijiu trajnosti akumulatora, testiranih karakteristika i rada akumulatora.

Važno je napomenuti da je stručni ocjenjivački sud ocijenio sa ocjenom „dobar“ i druge Banner akumulatore, Running Bull EFB i AGM start stop.
Banner power Bull Bannerl je akumulator dizajniran u skladu s europskim EN 50,342-1 standardima  te zadovoljava najstrožim  zahtjevima vodećih proizvođača automobila.
Power Bull tehnologiji su dali povjerenje mnogu proizvođači automobila prilikom prve  ugradnje u vozilo. Neki od proizvođača su: BMW, Volkswagen i Škoda.
Auto Hrvatska Autodijelovi d.o.o. je uvoznik Bannera na hrvatskom tržištu. Više informacija o Banner akumulatorima potražite u prodajno-servisnoj mreži AH Servis na 40 lokacija u Hrvatskoj

Anketa

Koja riječ najbolje opisuje uslugu u AH Servisu?

Rezultati

Katalog svih modela guma

Novosti