Početna Novosti Auto Hrvatska na prezentaciji ljetne ponude Autotrans grupe

Auto Hrvatska na prezentaciji ljetne ponude Autotrans grupe

Na Jarunu, na Malom jezeru, u subotu 15.lipnja 2013.  od 10.-19 sati, održana je  prezentacija ljetnog programa putovanja Autotrans Grupe.

 

Pod sloganom „Idemo na more“ organizator događanja hrvatski prijevoznički sustav Autotrans pripremio je  bogatu ponudu sezonskih linija  tvrtke  kojima su iz brojnih središta kontinentalne Hrvatske dostupne atraktivne destinacije Jadrana.

Program promocije obuhvatio je prezentaciju turističkih autobusa Neoplan Cityliner, program mnogobrojnih sezonskih linija Autotrans Grupe,  bogatu ponudu turističke agencije Autotransa, A- travel , kao i niz pogodnosti koje putnici i turisti mogu ostvariti koristeći usluge tvrtke.

Promocija će se odvijati na Jarunu, na Malom Jezeru gdje će biti postavljena manja pozornica, DJ-em, hostesama, nagradnim igrama i veselim druženjem sa posjetiteljima u periodu od 10,30- 19 sati.

Za sve posjetitelje je bio organiziran nagradni natječaj na kojem su mogli osvojiti vrijedne poklone.

Voditelj programa Davor Dretar – Drele bio je  zadužen za veselu atmosferu i zabavu tijekom cijelog dana.

Uz bogatu ponudu putovanja na događanjusu  predstavljene i usluge prodajno-servisne mreže Auto Hrvatske, AH Servisa gdje su su  posjetitelji mogli informirati o aktualnim akcijama te dobiti stručne savjete za pripremu vozila za godišnji odmor.

Na događanju je također bila prisutna tvrtka Auto Hrvatska Automobili, ovlašteni trgovac za marke Ford, Fiat, Alfa Romeo, Lancia i Jeep a posjetitelji su mogli  dobiti informacije o bogatoj ponudi  novih i rabljenih vozila.

 

Anketa

Koja riječ najbolje opisuje uslugu u AH Servisu?

Rezultati

Katalog svih modela guma

Novosti